Застосування вакуумних маніпуляторів в Україні

Вакуумний маніпулятор дуже простий в експлуатації й універсальний – використовуючи одну базу апарату з різними комплектаціями присосок можна монтувати будь-які сендвіч-панелі. Крім того вакуумний зачеп підходить для монтажу будь-яких матеріалів, шліфованого каменю, керамічної плитки, органічного скла і, найголовніше, одним апаратом можна виконувати не тільки горизонтальний і вертикальний монтаж, але і монтаж покрівлі.

Вакуумні маніпулятори – це динамічні машини для переміщення вантажів, в яких тиск, що створюється вакуумним насосом, використовується для утримання і підйому вантажу. Для управління обладнанням використовується інтуїтивно зрозуміла рукоятка, а в деяких версіях – важіль. Зазвичай використовуються для:

  • переміщення мішків,
  • картонних коробок,
  • металопластикових конструкцій,
  • бочок і відер,
  • ящиків і плит.

Часто вони використовуються в харчовій промисловості:

  • молочні продукти,
  • спеції,
  • виробництво чаю або м’ясна промисловість.

Також у фармацевтичній і будівельної промисловості, а також в побутовій електроніці, виробництві пластмас, гуми, дерева, меблів і багатьох інших.

Вантаж може підніматися на висоту до 5 м, а максимальна вантажопідйомність маніпулятора становить до 500 кг. Залежно від потреб замовника машина може поставлятися для установки на стрілові або мостові крани для забезпечення економічного використання робочого простору.

Ефективний і надійний сухий вакуумний насос – це серце маніпулятора. Вакуумний маніпулятор – незамінний інструмент, який підходить для використання на будь-якої виробничо-логістичної компанії або складі.

Компанія ТОВ «Транс систем інжиніринг» має в своєму розпорядженні найбільшим орендним парком вакуумних захоплень наявності на складах завжди є комплектуючі та витратні матеріали на вакуумні захвати ми надаємо гарантію і сервісне обслуговування. Компанія ТОВ «Транс систем інжиніринг» – лідер ринку вакуумного обладнання. Звертаючись до нас, Ви отримуєте стовідсоткову гарантію якісного результату.

Напишите нам

×
Write to us

×
Напишіть нам

×