Проект являє собою конвеєрну систему для транспортування печива від сендвіч машини до холодильного тунелю, а також систему розведення рядів перед глазировочной машиною.
Система включає в себе такі компоненти:
- прямі стрічкові конвеєра шириною 1500 мм;
- конвеєра перемикання потоків продукту з використанням ручних домкратів;
- поворотні стрічкові конвеєра на 90 і 60 градусів;
- конвеєр зі скошеним кінцем.
Особливістю проекту є використання ножових пластин з радіусом огибания стрічки 6 мм для зменшити просвіту між двома суміжними конвеєрами і забезпечення плавного переходу продукту малого розміру.
Конвеєр зі скошеним кінцем – це модифікація стандартного конвеєра, що дозволяє управляти шириною потоку продукту в місці сполучення конвеєрних стрічок (збільшувати або зменшувати міжцентрову відстань між потоками продукту).
Також на фабриці були встановлені ланцюгові конвеєра Intramotion для транспортування продукту між вторинної і третинної упаковкою. І застосовані нестандартні рішення для зведення трьох потоків продукту в один.