Модернізація промислових роботів

Якщо ваш робот, відслуживши свій термін, став непридатним, не варто поспішати його утилізувати, адже є й інші варіанти, які надає компанія ABB. Дана компанія вдихає друге життя в старі агрегати вже досить тривалий час. Своєю метою дана організація ставить прагнення до створення найбільш екологічних виробничих потужностей в світових масштабах.

Компанія ABB відкрила завісу таємниці про процес переробки вже відпрацьованих технологічних рішень. Слід сказати, що організація займається своєю діяльністю ось уже чверть століття, тому обчислення відремонтованих і поліпшених маніпуляторів тисячами не дивно. Такий напрям діяльності здатний наочно продемонструвати нові можливості робототехніки в функціональному плані. Крім усього іншого, поліпшення старої техніки замість введення нової само по собі виключає необхідність навчання співробітників використанню нової техніки, економлячи при цьому виробничий час і кошти підприємства.

На сьогоднішній день компанія займається перевипуском технологій, які застаріли або давно вийшли з ужитку, а клієнтам надається досить приваблива ціна для викупу нового продукту. Можливість використовувати вже наявні технології, тільки в поліпшеному варіанті, набагато більш приваблива, ніж витрати на утилізацію або простоювання техніки на складах.

Кожен виріб отримує маркування, що свідчить про сертифікацію, однак перед цим він проходить через кілька найсуворіших перевірок, в число яких входять детальний огляд вироби і функціональний тест, який триває шістнадцять годин. Крім того, компанія бере на себе гарантійні зобов’язання щодо кожного виробу на два роки, а також надає послуги з навчання персоналу і надання технічної підтримки.

Однак не варто зациклюватися на роботах, адже компанія ABB вдихає друге життя не тільки в них, свою діяльність вона направила і на периферійне устаткування. Наприклад, сьогодні поліпшенню можуть підлягати контролери. Дані пристосування після того, як над ними поколдую, отримають можливість працювати вже з новими можливостями. Серед них можна назвати роботу на найбільш сучасному програмному забезпеченні, яке в свою чергу дасть можливість роботам працювати, не вдаючись до захисних огорож.

Як заявляють виробники різних технологічних рішень, вироби, які пройшли через відновлення, вже давно перевищують чисельність в кілька сотень одиниць, що, без сумніву, перевищує всі запаси таких технологій. На сьогоднішній день промислові роботи знаходяться на піку популярності, тому і виробляються такі роботи в досить великій кількості.

Можливо, вас зацікавлять наступні розділи сайту:

Напишите нам

×
Write to us

×
Напишіть нам

×